Grunnlaget i alt arbeidet vi utfører er at det skal være grundig og faglig utført.

Vi jobber bevisst for å alltid finne de beste løsningene for deg som kunde. Målet vårt er at du som kunde skal være fornøyd med det arbeidet vi har utført. 

Børset og Haltli Byggservice AS ble etablert i 2022 og holder til Trondheim. Vi tar på oss det meste innen byggtjenester som oppussing, rehabilitering, takjobber, vindusskift, innredning, trapper og terrasser.

Bedriften er liten, så arbeidet utføres med personlig engasjement, men har likevel lang erfaring med det meste innenfor vårt fag. Vi ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som i prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har vi lykkes i å etablere oss som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Derfor har vi streng kvalitetssikring underveis og oppfølging i etterkant, som sikrer deg et optimalt resultat. Vi ser på det som vårt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd.Børset og Haltli Byggservice AS har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og teknologi, er realiteter vi tar på alvor.